Zapojte se do Time to Move a objevte cesty, jak poznat Evropu

I letos můžete poznávat příležitosti, které nabízí evropské programy Erasmus+ mládež a Evropský sbor solidarity.

Zapojte se do Time to Move

Jako každý říjen se i letos můžete zapojit do kampaně Time to Move evropské informační sítě Eurodesk, jejíž hlavním cílem je šířit mezi mladými lidmi povědomí o možnostech evropských programů. Letos se uskuteční už desátý ročník. A na co se můžete těšit?   

Zúčastněte se událostí online nebo ve svém okolí 

Díky mapě Time to Move si můžete prohlédnout akce, které se budou konat nejen v českých regionech, ale také po celé Evropě. Kromě zajímavých témat se na akcích dozvíte o příležitostech programů Erasmus+ mládež a Evropského sboru solidarity.  

Zapojte se do výzvy na sociálních sítích o skvělé ceny  

Repostujte a vyplňte bingo „Time to Move“ na svém instagramovém příběhu pomocí naší šablony (najdete ji ve zvýrazněných příbězích), označte @eurodesk a pošlete nám snímek obrazovky se svou účastí prostřednictvím zprávy na Instagramu. 

Podělte se o kousek svého života a ukažte, co pro vás znamená cestování. Každé dva týdny bude náhodně vybrán vítěz výzvy od Eurodesk Brussels Link, který obdrží promo předměty Time to Move! 

Nenechte si ujít online sérii Talkative Thursdays 

Každý říjnový čtvrtek se můžete účastnit našich webinářů s odborníky a svými vrstevníky na aktuální téma, které vás zajímá. 

  • Dobrovolnictví v zahraničí (03.10.): Objevte všechny možnosti dobrovolnictví v zahraničí.
  • Vzdělávání v zahraničí (10.10.): Objevte příležitosti studia nebo výměnného pobytu v zahraničí.
  • Práce v zahraničí (17.10.): Zjistěte, jak může práce v zahraničí posílit kariéru. 
  • Účastněte se (24.10.): Objevte možnosti financování projektů vedených mladými lidmi. 

Odkaz na webináře najdete zde.

Online únikové hry  

V minulých letech si pro vás Eurodesk připravil dvě online únikové hry, které si můžete zahrát i letos. Podívejte se virtuálně do Rigy a Berlína a vyřešte společně s kamarády záhady řešením hádanek a úkolů. 

O všech novinkách ke kampani Time to Move vás budeme informovat na sítích Eurodesku – na facebookové stránce Evropské příležitosti pro mladé a instagramovém účtu @eurodesk_cz.   

Klubíčko Kroměříž