Organizujeme národní stánek na největším setkání profesionálů z oblasti mezinárodního vzdělávání

TB, Study in the Czech Republic

Study in Czechia

České univerzity budou navazovat zahraniční kontakty na veletrhu NAFSA. Zázemí jim poskytne stánek Study in the Czech Republic.

Veletrh a konference NAFSA je největším celosvětovým setkáním profesionálů z oblasti mezinárodního vzdělávání. Letos se uskuteční od 31. 5. do 3. 6. v americkém Denveru a celou akcí se bude prolínat téma "Building Our Sustainable Future". Po dvouleté pauze způsobené pandemií se tak znovu na jednom místě fyzicky setkají zástupci vysokých škol a dalších institucí, které se zabývají mezinárodní spoluprací ve vzdělávání a organizací studijních pobytů. 

Na NAFSA 2022 se představí 7 českých univerzit: Česká zemědělská univerzita v Praze, Masarykova univerzita, Mendelova univerzita v Brně, Ostravská univerzita, University of New York in Prague, Univerzita Palackého v Olomouci a Vysoká škola ekonomická v Praze. Jejich zástupce čeká řada schůzek a setkání, které povedou k většímu zapojení univerzit do mezinárodní spolupráce. DZS jim k tomu poskytne zázemí národního stánku Study in the Czech Republic

Český stánek se na veletrhu NAFSA 2022 poprvé představí v nové vizuální podobě, kterou si můžete prohlédnout v galerii.