Nepřehlédněte další ze série EduCafé

CZELO

Druhé EduCafé letošního roku představí téma EdTech a využití digitálních technologií ve vzdělávání.

Kancelář CZELO Vás zve na další ze série neformálních diskuzních večerů EduCafé, tentokrát s podnázvem EdTech – Education and Technologies working together. Akce proběhne ve středu 5. června v prostorách kavárny Kamilou v Bruselu. Pozvání do debaty přijali Michal Černý, garant magisterské profilace Technologie ve vzdělávání (EdTech) z Masarykovy univerzity, Michal Hudeček, výkonný ředitel aplikace Včelka, a Ingrid Beňačková z Evropské školy, Brusel I. Moderátorkou debaty bude Angeliki Psychogyiou z asociace ACA

EduCafé se z různých perspektiv zaměří na rozvoj a využití digitálních technologií ve vzdělávání s cílem zkvalitnit výuku a zlepšit výsledky a rozvoj žáků. Diskutovat budeme o roli univerzit, včetně jejich spolupráce s EdTech firmami a se školami na ostatních úrovních vzdělávání či o tom, jak bychom měli pracovat s daty. Představíme si jednu z úspěšných českých EdTech aplikací, Včelku, která nabízí inovativní způsoby pro výuku matematiky, včetně personalizovaného učení, a která se aktuálně využívá také v mnoha dalších evropských zemích. Toto bude doplněno příkladem z praxe z Evropské školy, Brusel I., kde žáci aplikaci aktivně používají. Nebude chybět ani zamyšlení se nad výhodami a nevýhodami využívání digitálních technologií ve výuce a nad potenciálními riziky. 

EduCafé je diskuzní večer pro experty a zájemce o vzdělávání z široké veřejnosti. Přijďte si poslechnout debatu na aktuální témata a v neformálním prostředí získat odpovědi na vaše otázky. Registrujte se ještě dnes.

EduCafé_EdTech_pozvanka