Dnes se spouští registrace na Erasmus Days. Zapojte i svou akci

PM, DZS

Erasmus+

Oslavy Erasmus Days opět proběhnou letos v říjnu. Registrovat svou akci můžete již nyní.

Erasmus days

Realizujete, nebo jste v nedávné době dokončili vzdělávací projekt s finanční podporou programu Erasmus+? Podělte se o vaše zkušenosti a zážitky s ostatními. Zorganizujte akci pro vaši instituci nebo pro veřejnost a zapojte se do celoevropských oslav Erasmus Days, které letos proběhnou ve dnech 14. - 19. října.

Vaši akci můžete registrovat už dnes na stránkách www.erasmusdays.eu.

Cílem oslav Erasmus Days je zviditelnit projekty realizované v rámci Erasmus+ a informovat o pozitivním přínosu tohoto programu pro všechny zapojené. Pro organizátory akcí je to příležitost sdílet dosažené úspěchy a zkušenosti s kolegy, účastníky i širokou veřejností.

Kdo se může zapojit?

Přihlásit se mohou všechny typy škol od mateřských po vysoké, neziskové organizace zaměřené na vzdělávání mládeže nebo dospělých, úřady, firmy a další instituce, které v letošním roce realizují projekt s finanční podporou programu Erasmus+, nebo které ho v letošním roce dokončili. Stačí vyplnit online formulář na stránkách www.erasmusdays.eu. Navíc všichni organizátoři v Česku, kteří se registrují do 2. září, získají od nás balíček promo předmětů a promo materiálů pro svou akci. Další podrobnosti včetně infobrožury najdete na našem webu.

A jak probíhaly oslavy programu Erasmus+ loňský rok? Inspirujte se ročenkou, kterou vydala francouzská národní agentura, hlavní koordinátor Erasmus Days.